1 de 10

La delegació de Sant Celoni de Catalunya Contra el Càncer Guardó Indaleci 2016

L'Associació Neurològica Baix Montseny ha valorat la constància i la implicació al llarg de tants anys de presència i de treball al municipi.

El 7è Guardó Indaleci per l'Associació Catalunya Contra el Càncer de Sant Celoni. | Viva Video
per Redacció, 7 de novembre de 2016 a les 14:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge la sala gran del Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni ha estat l'escenari on s'ha desenvolupat la gala del 7è Guardó Indaleci a la implicació social que concedeix l'Associació Neurològica Baix Montseny. Per primera vegada en les set edicions que s'han celebrat fins ara el guardó ha recaigut a una associació i, concretament, a la delegació de Sant Celoni de Catalunya Contra el Càncer a la qual se'ls ha valorat la constància i la implicació al llarg de tants anys de presència i de treball al municipi.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.


Per al cartell d'enguany s'ha escollit un dibuix de la Laura Dou, una artista celonina amb síndrome de Down, que té una visió limitada al cinc per cent en un sol ull, però que omple els seus dibuixos amb molt de color. És una persona molt especial que tots els que la coneixen.


La gala d'aquest 6 de novembre va tenir les actuacions de la Colla de Gitanes Cancell del Montseny, la Companyia de Dansa Maisharbàa, coral Montsing, Crearum Produccions Creatives, Dan Tien Associació Cultural, Els Atrevits, Ernest Garrido, Estudi de Dansa Margarita Ponce, escola de Música Grau, grupo de Baile Flamenco Sant celoni i el mag Edgard.


Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013),  el matrimoni Saula Jubany (2014) i Sílvia Moya (2015).

 

Participació