El CH Sant Esteve cau a la pista de l'OAR Gràcia (34-24)

06 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:00h
Final del partit entre l'OAR Gràcia i el CH Sant Esteve
Final del partit entre l'OAR Gràcia i el CH Sant Esteve | CHSTE
Clara derrota del CH Sant Esteve en la vuitena jornada del grup D de la Primera Estatal d'Handbol per 34 - 24 a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, equip que ha sumat els seus dos primers punts del campionat. Els del Baix Montsenyhan estat dintre del partit el primer quart d'hora, però a partir d'aquí s'han descompost defensivament i a la primera part ja perdien per 13 a 8.

A la segona part el resultat encara s'ha eixamplat més arribant a perdre per una distància màxima de dotze gols amb el 30-18 a falta de nou minuts pel final del partit. Les errades defensives acompanyades dels encerts de la porteria local han condemnat el CH Sant Esteve pel 34-24 definitiu.

Després d'aquest resultat el CH Sant Esteve ocupa l'onzena posició de la classificació amb cinc punts amb dos partits guanyats, un d'empatat quatre de perduts i un partit pendent contra el KH-7 BM Granollers.

Dissabte vinent 12 de novembre a les sis de la tarda nou partit al pavelló dels Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera contra l'Handbol Bordils B, equip que també ha pujat de categoria aquest anys i que aquest dissabte ha perdut a casa per 28-41 contra el Sant Martí Adrianenc.