Sant Celoni s'agermana amb la població gaditana de Bornos

S'han programat un seguit d'activitats amb entitats dels dos municipis i es comptarà amb la presència de l'alcalde "bornicho"

Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:11h
Sant Celoni oficialitzarà el seu agermanament amb Bornos aquest cap de setmana
Sant Celoni oficialitzarà el seu agermanament amb Bornos aquest cap de setmana | DBM
Aquest cap de setmana, Sant Celoni celebra l'acte d'agermanament amb la població de Bornos (Cadis) d'on són originaris uns 200 celonins i celonines. Dissabte, 5 de novembre a les 6 de la tarda a l'Ateneu es farà l'acte simbòlic d'agermanament on intervendran els alcaldes de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, i de Bornos, Hugo Palomares i actuaran la Colla del Ball de Gitanes i la comparsa Los Fulanitos de Bornos. A les 8, sortirà la Cercavila de comparses de carnaval acompanyats de la Colla Gegantera i de tothom que tingui ganes d'afegir-s'hi, amb disfressa o sense. A les 9, botifarrada popular.

Diumenge es farà un dinar de convivència a la pista coberta del Camp Municipal d'Esports obert a tothom amb l'actuació de la comparsa Los Fulanitos.

L'agermanament amb Bornos és oficial des del 28 de juliol de 2016 després de realizar-se la petició formal d'agermanar de tots dos municipis al 2011, any en què va nèixer oficialment l'Associació de Bornichos a Catalunya. Des d'aquell any, han organitzat una trobada anual per confirmar les bones relacions entre ambdós municipis.

 
Arxivat a