Laura Dou, l'artista amb síndrome de Down, dibuixa el cartell del Guardó Indaleci

La setena edició se celebrarà el diumenge 6 de novembre a l'Ateneu de Sant Celoni

Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat el 07 de novembre a les 15:24h
L'Ateneu de Sant Celoni acollirà el proper diumenge 6 de novembre el 7è Guardó Indaleci a la implicació social que concedeix l'Associació Neurològica Baix Montseny. Per al cartell d'enguany s'ha escollit un dibuix de la Laura Dou,una artista celonina amb síndrome de Down, una visió limitada al cinc per cent en un sol ull, però que omple els seus dibuixos amb molt de color. És una persona molt especial que tots els que la coneixen.

El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. De fet, aquest guardó té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social.

La gala del 6 de novembre tindrà l’actuació de la Colla de Gitanes Cancell del Montseny, la Companyia de Dansa Maisharbàa, coral Montsing, Crearum Produccions Creatives, Dan Tien Associació Cultural, Els Atrevits, Ernest Garrido, Estudi de Dansa Margarita Ponce, escola de Música Grau, grupo de Baile Flamenco Sant celoni i el mag Edgard.
Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013),  el matrimoni Saula Jubany (2014) i Sílvia Moya (2015).