Es posen a la venda les entrades per l'obra «Mary Poppins El Musical»

El grup Rebrot Teatre preveu omplir les cinc representacions que tindran lloc els dies 19, 20, 26 i 27 de novembre

Redacció
22 d'octubre del 2016
A la venda les entrades de Mary Poppins El Musical
A la venda les entrades de Mary Poppins El Musical | DBM

El grup Rebrot Teatre començarà la venda anticipada d’entrades per Mary Poppins El Musical aquest dissabte 22 d'octubre de cinc a vuit de la tarda a la Plaça de la Vila de Sant Celoni. El grup preveu omplir les cinc representacions que tindran lloc els dies 19, 20, 26 i 27 de novembre al Teatre Municipal Ateneu de Sant Celoni, gràcies a la coproducció de l'Escola de Dansa Esther Cortés, la participació d'Accialt Fliyng Effects i la col·laboració de l'Ajuntament  de Sant Celoni.

Mary Poppins El Musical, espera meravellar el públic amb la història de la mainadera més enginyosa, divertida, màgica, i tal i com ella diu, la més impecable. La Mary Poppins i tots els personatges cantaran, ballaran, volaran i, sobretot, "ensenyaran que; amb una mica de sucre, tot pot ser real, si voleu que ho sigui", diuen les actrius i artistes.

Les representacions tindran lloc a la sala gran del Teatre Municipal Ateneu el dissabte 19 de novembre a les 8 del vespre, el diumenge dia 20 de novembre les 6 de la tarda, el dissabte 26 de novembre a les 8 del vespre i el diumenge dia 27 de novembre les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

Venda anticipada d'entrades

Arxivat a