L'Ajuntament d'Hostalric reconeixerà tres persones amb la Medalla d'Argent

La medalla de col·laboració s’atorga a qui, sense pertànyer al cos de la Policia Local d’Hostalric, s’hagi distingit notablement per la seva actuació a favor dels serveis encomanats

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:18h
Sessió plenària Hostalric
Sessió plenària Hostalric | AJH
En sessió plenària, la corporació d'Hostalric ha aprovat per unanimitat fer un reconeixement a tres persones amb la Medalla d'Argent de col·laboració per haver-se distingit notablement per la seva actuació a favor dels serveis encomanats. Es tracta de Daniel Campos Vives, responsable del grup d'ADF i de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Hostalric; Salvador Martínez Zambrano, cap del cos de Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva; i a Xavier Muñoz  Garcia, caporal en cap de la Policia Local de Caldes de Malavella. La concessió de Medalles d'Argent ha estat proposada al consistori pel sergent en cap de la Policia Local d'Hostalric, Raül Barjuan.
 
Daniel Campos Vives, ha estat proposat per la seva col·laboració amb la Policia Local d'Hostalric i l'Ajuntament de forma desinteressada, estant sempre al millor nivell  professional així com també per part del personal al seu càrrec. Destaca la seva predisposició en qualsevol dels actes i activitats que s'han realitzat al municipi, així com la ràpida actuació en cas d’emergència per incendi o temes relacionats amb les inclemències del temps. 
 
Salvador Martínez  Zambrano, destaca per la seva desinteressada col·laboració amb la Policia Local d’Hostalric. Com a cap del cos de Guàrdia Municipal de Fogars de la Selva sempre que s'ha fet una intervenció a Hostalric, on es requeria suport, ha traslladat els seus efectius per col·laborar amb les patrulles. Amb més de 25 anys de servei és un dels grans referents com a professional de tota la comarca i gestiona un cos de Guàrdia Municipal en el que s'han emmirallat molts dels cossos de la comarca.
 
Xavier Muñoz  Garcia, s'ha volgut reconèixer la seva desinteressada col·laboració amb la Policia Local d'Hostalric. Durant  el curs escolar 2015-2016 es van fer dos controls de drogues a l'IES d'Hostalric amb la Unitat Canina de Caldes de Malavella. També es van fer les pràctiques de tir a les seves instal·lacions, dirigides pel monitor de tir del seu cos policial. Activitats que es repetiran en el curs 2016-2017. Totes aquestes intervencions s’han fet de forma desinteressada, amb el cost que implica, tant de material com de personal.