lectura

La Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni engega un nou club de lectura

El club el conduirà José Luís Ibáñez, periodista, guionista i escriptor, comentarista del programa "Julia en la Onda"

per Redacció , 19 d'octubre de 2016 a les 19:11 |
Biblioteca l'escorxador de Sant Celoni | DBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni promou els clubs de lectura amb la posada en marxa d'un segon grup que començarà el mes de novembre, concretament l'últim dimarts de mes i estarà dedicat a novel·les de diferents gèneres d'autors universals, tant clàssics com contemporanis. El club el conduirà José Luís Ibáñez, periodista, guionista i escriptor, comentarista del programa "Julia en la Onda", de Julia Otero, Premi Fomento de la Lectura 2011 i Premi Atlàntida al 1987 del Gremi d'Editors de Catalunya.

Actualment presenta "El dia del lector" a Onda Cero. Qui hi vulgui participar només cal passar a recollir el llibre recomanat a la biblioteca i presentar-se l'últim dimarts de cada mes a les set de la tarda. Per començar, el proper dia 29 d'octubre parlaran del llibre de Paul Auster, La nit de l'oracle.

 

Al mateix temps, continua el "Carretera i manta Club de lectors", que enguany serà la quarta temporada. El club està dedicat a la novel·la i llibre de viatge des d'una perspectiva molt àmplia, i el presenta Antonio Bueno. Qui estigui interessat a participar-hi, només cal passar a recollir el llibre recomanat a la biblioteca i presentar-se l'últim dijous de cada mes a les set de la tarda.

 

Participació