Vallgorguina ja té el Pla d'Accessibilitat fet per la Diputació de Barcelona

L'àmbit d'actuació del Pla comprèn tots els carrers del nucli urbà i de les urbanitzacions Can Puigdemir, Canadà Park, veïnat de Poca Farina, Collsacreu i la Baronia del Montseny.

Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:45h
El diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, amb l'alcalde Vallgorguina, Joan Mora.
El diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, amb l'alcalde Vallgorguina, Joan Mora. | Diputació de Barcelona
L'Ajuntament de Vallgorguina disposa del Pla d'accessibilitat al municipi, un instrument necessari i útil per prendre futures decisions d'aspectes relacionats amb la mobilitat. El treball va ser lliurat dimarts pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora.
 
El Pla realitza una diagnosi de l'estat actual d'accessibilitat de la via pública del municipi i, per a les zones considerades prioritàries, incorpora una proposta de les intervencions més adequades per donar resposta a les possibles mancances o deficiències existents, un pressupost estimatiu del seu cost i un pla d'etapes per a la seva implementació.

L'àmbit d'actuació del Pla comprèn tots els carrers del nucli urbà i de les urbanitzacions Can Puigdemir, Canadà Park, veïnat de Poca Farina, Collsacreu i la Baronia del Montseny. Les zones considerades prioritàries són el nucli urbà de Vallgorguina, exceptuant algun carrer molt aïllat, i els trams de la urbanització Can Puigdemir que queden a l'entorn de la plaça Mediterrani.

Les propostes d'intervenció del Pla d'accessibilitat pretenen una millora global de l'accessibilitat que ha de beneficiar tant els seus habitants com els visitants ocasionals. El treball posa especial cura amb les necessitats de les persones amb discapacitat física motriu, persones grans, persones amb deficiències visuals, persones sordes i les que tenen deficiències psíquiques, intel·lectuals o cognitives.
 
Arxivat a