Les entitats esportives de Sant Celoni fan un curs per millorar la gestió

Es tracta d'una prova pilot de la Diputació de Barcelona per posar en pràctica les àrees que composen un club

Redacció
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:18h
Aquest mes d'octubre, una trentena de representants d'entitats esportives de Sant Celoni participen a un curs pràctic sobre les diferents àrees que composen un club de cara a millorar-ne la gestió. Es tracta d'un curs pilot proposat del Servei d'Esports de la Diputació de Barcelona que, de moment, només es fa a Sant Celoni i a dos municipis més. La  sessió inicial va ser el passat 1 d'octubre i va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports, Òscar Molés, i de representants de la Diputació de Barcelona, Elisenda Noguera, cap d'Activitats esportives i Albert Abaurrea, cap de l'Oficina d'equipaments esportius.

Els continguts a treballar són les responsabilitats dels membres de la Junta directiva, l'àrea documental, registral i de funcionament intern del club com ara els estatuts, obligacions registrals, convocatòries d'assemblea, actes o certificat digital. També l'àrea de gestió d'activitats com les assegurances i les dades personals.

De la mateixa manera que es treballen les obligacions econòmiques i en aquest sentit la comptabilitat, control de caixa petita i el pressupost. També les obligacions fiscals que inclou l'impost de societats, l'IVA, el model 347 i l'IRPF i, finalment, la gestió de les persones, és a dir, si es tracta de voluntariat o contractació.

Arxivat a