El CH Sant Esteve presenta tots els seus equips

Un total de tretze equips, federats, tres equips sèniors i nens i nenes de P3, P4 i P5

Redacció
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:44h
Presentació equips CH Sant Esteve
Presentació equips CH Sant Esteve | CHSEP
El CH Sant Esteve el diumenge dia 9 d'octubre va fer la presentació a l'afició de tots els equips del club, aprofitant l'estrena a la lliga de l'equip Sènior Femení davant el Perelló. Enguany es tracta d'una temporada històrica pel club. Es celebren 60 anys de la seva fundació i ho fa amb unes condicions esportives immillorables. Per una banda, el primer equip masculí està a Primera Nacional; una categoria que mai hi havia arribat i havent quedat campió de Lliga Catalana i fent les fases d'ascens a Sant Esteve de Palautordera la passada primavera.

Per altra banda, el club gaudeix d'un planter que any rere any va creixent, un total de tretze equips, federats, tres equips sèniors i nens i nenes de P3, P4 i P5. A més a més,  mai havien tingut equips femenins participant a totes les categories. I, sobretot, jugant a gran nivell a totes elles. Des dels 3 anys nens i nenes, nois i noies gaudeixen, conviuen, pateixen, lluiten, s'esforcen dia rere dia en el pavelló per ser millors.
 
Pel que fa la presentació va ser un acte senzill, on el president va tenir unes paraules d'agraïment a les famílies, entrenadors i els patrocinadors per l'esforç que tots ells fan per tirar endavant el projecte d'un handbol de nivell a Sant Esteve de Palautordera. Finalment, el partit del sènior femení va acabar en derrota tot i fer un bon partit en línies generals (22-24). 
 

Presentació equips CH Sant Esteve Foto: CHSEP

 

Presentació equips CH Sant Esteve Foto: CHSEP