Art oriental per una vida sana a Santa Maria de Palautordera

Santa Maria de Palautordera ha acollit un stage de perfeccionament tècnic i supervisió de Shorei-Kan

Redacció
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:35h
Participants en l'stage de perfeccionament de Shorei-Kan a Palautordera
Participants en l'stage de perfeccionament de Shorei-Kan a Palautordera | Marc Pou
Els dies 30 de setembre, 1 i 2 de octubre, l'escola de Shorei-kan Budo Kaisai de Santa Maria de Palautordera ha acollit un stage de perfeccionament tècnic i supervisió en el que també hi ha participat representació de Rubí, Múrcia, Madrid i Barcelona, sumant en total més de 40 alumnes. Aquest stage ha comptat amb la presència del mestre japonés Toshio Tamano, deixeble de Seikichi Toguchi, succesor del llinatge i representant de l'escola a nivell mundial.

El mestre Tamano, de 75 anys i en plena forma física, va anar fent correccions tècniques i posturals als alumnes durant les jornades d'entrenament del cap de setmana i va fer una tanda d'exàmens en la qual el representant de la seva escola a Santa Maria de Palautordera, Rafael Cabrera, va ser promocionat de grau fent una demostració tècnica i de coneixements d'alt nivell i perfecció.

En l'actualitat, l'escola Shorei-kan Budo Kaisai Palau, dirigida pel mestre Cabrera (3r Dan) i amb cinc anys d'antiguitat com a instructor, compta amb més de vint alumnes de diferents edats i ambdòs gèneres.