Santa Maria de Palautordera ja disposa d’un parc caní

Es tracta d'un espai municipal de 1.000 metres quadrats acotats situat al Parc del reguissol

Redacció
09 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:13h
Un parc per als gossos de Santa Maria de Palautordera
Un parc per als gossos de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Des d’aquest dissabte 8 d’octubre a Santa Maria de Palautordera ja disposa d’un parc caní. Es tracta d’un espai de propietat municipal de 1.000 m2 de zona acotada situat al Parc del Reguissol que no solament s’utilitza perquè els gossos puguin córrer lliurement, sinó que també disposa de tots els serveis adients com papereres, un focus de llum i una font. L’espai ha estat una petició demanada per l’Associació del Benestar Caní (Abecan Palautordera).

Jordi Xena, alcalde de Santa Maria de Palautordera, ha destacat el fet que aquest parc caní ha de servir per a la socialització de gossos i també dels seus propietaris i que a l’hora serveixi per fer pedagogia cap a aquelles persones que no tenen mascotes. També ha posat en relleu que ha estat una demanda que ha anat de baix cap a dalt “és molt positiu que els veïns del poble facis propostes i que l’Ajuntament podem ajudar a donar-hi respostes positives”.

Per la seva banda, Eduard Salmeron, representant de l’Abecan Palautordera, ha posat èmfasi en el fet que la nova instal·lació també serveixi per poder organitzar activitats i tallers. De fet en la jornada inaugural s’ha fet  l’entrega de premis d’un concurs fotogràfic i una demostració d’obediència de gossos.