Llinars del Vallès ha acollit els XII Campionats de Catalunya de Ball Esportiu

La competició ha girat al voltant de les disciplines estàndars i llatins

Redacció
07 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:55h
Una de les parelles participants a Llinars del Vallès
Una de les parelles participants a Llinars del Vallès | FCBE

Llinars del Vallès ha nacollit els dies 24 i 25 de setembre els XII Campionats de Catalunya de Ball Esportiu 2016, en les disciplines d’Estàndards i Llatins. Els campionats, organitzats per la Federació Catalana de Ball Esportiu, es van celebrar al Pavelló Municipal, on també es van portar a terme les competicions corresponents als VIII Campionat de Catalunya de Wheelchair (Ball en cadira de rodes), IV Campionat de Catalunya Down (Persones amb Diversitat Funcional), IX Copa Catalunya, IX Copa Federació i Open Juvenil.

Com és habitual en una competició d'aquestes característiques suposa una oportunitat de poder gaudir de les primeres parelles del rànquing català, lluitant per ser els millors en un esport plenament implantat, reconegut internacionalment i en el que Catalunya n'
assumeix una situació privilegiada pel nombre d'esportistes i competicions.

El podi del medaller per equips el va encapçalar el CBE Team Swim, amb un total de 27 medalles (11 d'or, 6 de plata i 10 de bronze), seguit del CBE Impuls, que es va fer amb 6 medalles (4 d'or, 1 de plata i 1 de bronze), i en tercera posició el CBE Dandi, que va aconseguir un total de 12 medalles (3 d'or, 7 de plata i 2 de bronze).

Una de les proves que ha experimentat un major creixement en els darrers anys és l'Open juvenil, obert a les parelles de les categories de base, que a Llinars del Vallès van demostrar el bon nivell que estan assolint les parelles catalanes d'edats més joves. Mireia Jerez i Robert Cambei van ser els campions de Catalunya en la modalitat d'estàndards i en la modalitat de llatins.