Santa Maria de Palautordera a punt per l'Aplec del Remei 2016

Comença aquest divendres amb el pregó de l'escriptor Ramon Gasch

Redacció
06 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:19h
Concert Vermut de l'Aplec del Remei 2015
Concert Vermut de l'Aplec del Remei 2015 | Jordi Purtí
Santa Maria de Palautordera ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Festa Major Aplec del Remei que començarà aquest divendres 7 d'octubre i s'allargarà fins el proper diumenge dia 16 d'octubre amb capvuitada inclosa. Com és tradicional el tret de sortida a l'Aplec serà la inauguració de l'exposició de pintors locals, treballs manuals i puntes de coixí que seguirà amb el pregó de Festa Major, enguany a càrrec de l'escriptor i enginyer tècnic elèctric, Ramon Gasch. Autor de diversos manuals tècnics i novel·les històriques, entre les quals Bon cop de falç!, juntament amb Andreu González Castro i que va ser considerada guanyadora del Premi Nèstor Luján.

Una Festa Major amb un munt d'activitats organitzades per trenta-set entitats i associacions diferents, amb activitats que perduren en el temps i també amb algunes novetats. Música, teatre, ball, barrakes, activitats esportives, exposicions, conferències i la fira de productes naturals són algunes de les cinquanta-nou propostes del programa festiu. En l'edició d'enguany hi destaca les tres representacions de l'obra La senyora Florentina i el seu amor Homer, a càrrec del grup local 1, 2, 3 i Teatre que aquest dissabte recollirà el XVI Guardó Vitamènia.

La Festa Major Aplec del Remei de Santa Maria de Palautordera és l'única que se celebra durant el mes d'octubre al Baix Montseny motiu pel qual l'alcalde Jordi Xena considera que aquesta és una de les peculiaritats de la festa que la fan especial "per ser una de les últimes festes que se celebren, també la fa més esperada", escriu en la salutació del programa d'activitats.
 

Tota la programació de la Festa Major