Mestres i personal del Pallerola repliquen els pares que van denunciar suposats abusos

Expressen la seva indignació per posar en dubte "la nostra professionalitat i fan mal al nom de l'escola i de tota la comunitat educativa"

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:47h
Escola Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni.
Escola Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni. | Jordi Purtí
L'equip docent i personal de l'Escola Josep Pallerola de Sant Celoni ha replicat les declaracions que els pares de dues exalumnes de l'escola van fer el passat 28 de setembre al programa El món a RAC1, que dirigeix el periodista Jordi Basté i en el qual es va demanar amb insistència la reobertura del cas pels suposats abusos sexuals a l'escola i que aquests pares van denunciar.

En el comunicat que han dirigit a les famílies del centre, diuen que l'escola va activar el protocol des del primer moment. També que l'escola va informar a totes les famílies de la situació via comunicat oficial per tal d'oferir la màxima transparència davant el procés que es va obrir en aquell moment.

I en un tercer punt especifiquen que davant de la resposta judicial del tancament del cas l'escola tanca el protocol i segueix amb la seva dinàmica normal, intentant millorar sempre la seva tasca educativa.

Per tot això, i molt més, "creiem necessari dirigir-nos a totes les famílies de l'escola per transmetre la nostra indignació davant les declaracions escoltades, les quals posen en dubte la nostra professionalitat i fan mal al nom de l'escola i de tota la comunitat educativa".

S'acaba el comunicat agraïnt el suport i la confiança que han rebut en tot moment i que el seu compromís "era, és i serà sempre el d'oferir als vostres fills i filles una educació pública de qualitat".



 
Arxivat a