Arbúcies, Blanes i Sant Hilari col·laboren per a la formació professional de joves

El recurs pretén oferir als alumnes del PFI formació en l'àmbit de la dependència

Redacció
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Conveni de col·laboració de la PFI entre Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i Blanes.
Conveni de col·laboració de la PFI entre Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i Blanes. | AJA
L'institut de Blanes ha acollit la signatura del conveni de col·laboració entre els ajuntaments d'Arbúcies i Sant Hilari Sacalm i els instituts d'Arbúcies i Blanes en matèria de formació professional per als joves del PFI Montseny – Guilleries. El PFI és un programa educatiu municipal, participat pels ajuntaments d'Arbúcies i Sant Hilari Sacalm, gestionat per l'escola d'adults M Dolors Pons i Esteve del municipi. El  recurs es va iniciar l'any 2012 i s'ha impartit de manera ininterrompuda fins a dia d'avui.
 
La col·laboració amb els instituts de secundària de la zona ha permès consolidar aquest recurs i generar la necessitat d'implementar un segon grup de tarda, per donar sortida a l'increment de demanda de formació. Actualment, el PFI forma 32 alumnes d'Arbúcies i rodalies.
 
Per aquest motiu, en aquest curs comença un segon grup de PFI orientat a l'atenció a la dependència amb la voluntat de donar continuïtat en la formació de l'alumnat en el tercer sector. Aquest nou grup implica la incorporació a la dinàmica del curs l'INS S'Agulla de Blanes, centre que ofereix formació professional en l'àmbit de la dependència. A més, l'Ajuntament d'Arbúcies s'ha compromès a què els alumnes del curs podran fer les pràctiques professionals al Servei d'Atenció Domiciliària municipal.  El regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, ha valorat aquest nou recurs com una eina fonamental per la inclusió social dels joves a la vila.
 
Arxivat a