El turisme de la comarca amb «Nen Amagat» en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Escenes del curtmetratge han estat enregistrades a Gualba i al Parc Natural del Montseny

Redacció
04 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 8:41h
Trailer Nen Amagat.
Trailer Nen Amagat. | Turisme Vallès
Avui dimarts dia 4 d’octubre en el marc del Plenari de Turisme es presentarà l'espot de promoció del curtmetratge Nen Amagat que es projectarà divendres a dos quarts de tres de la tarda en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i dissabte a dos quarts de sis de la tarda en el Festival Foradcamp de Figaró-Montmany.
 
El curtmetratge Nen Amagat, pensat per ser visionat en diferents mitjans de comunicació, es va presentar el passat mes de maig a l'històric cinema Alhambra de La Garriga i demà a partir a les 12 del migdia, en el marc del Plenari de Turisme que té lloc a Bigues i Riells (Hotel Molí de la Torre), es presentarà l'espot promocional del mateix. Al Plenari de Turisme, a més de la presentació de l'espot es farà un repàs de tot el Pla d'Actuació comarcal de turisme.
 
Divendres a dos quarts de tres d ela tarda, dintre de la programació oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, es projectarà el curtmetratge Nen Amagat dirigit per Pol Rodríguez i produït per Igloo Films&Snoop emmarcat en una campanya de promoció turística de TurismeVallès amb la qual es vol donar a conèixer el territori d'una altra manera diferent. Amb el curtmetratge es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.