Col·lectius i entitats posen bona nota a la Festa Major de Sant Celoni 2016

De cara a l'any 2017 es vol reflexionar en relació als Corremonts i les colles de Senys i Negres, així com estudiar l'espai de barraques i concerts | En la reunió de valoració també es va plantejar reforçar el voluntariat i fer arribar la festa a més públics i a més espais de la vila.

Redacció
02 d'octubre del 2016
Actualitzat el 03 d'octubre a les 16:32h
Entitats i col·lectius vinculatrs a la Festa Major de Sant Celoni
Entitats i col·lectius vinculatrs a la Festa Major de Sant Celoni | DBM
Els col·lectius i entitats vinculades a la Festa Major de setembre n'han fet una valoració positiva a la trobada de tancament que ha tingut lloc aquesta setmana. Durant la sessió es va fer un repàs de l'assoliment dels objectius de la Festa Major, amb la realització de noves activitats, la implicació d'una comissió de treball del col·lectiu més jove, un nou personatge dinamitzador, més dies, noves propostes, la presència a les xarxes socials, l'impacte econòmic o la implicació de voluntaris, entre d'altres. També es va fer un repàs de les valoracions que van fer les diferents comissions de terball i d'algunes activitats i, finalment, es van apuntar reptes per a la propera Festa Major de 2017.

De cara l'any que ve, s'espera mantenir la comissió de seguiment com a eina de planificació, seguiment i avaluació de la Festa Major. Aquesta comissió ha de garantir la màxima representativitat i començar a treballar abans d'acabar aquest any 2016. Es vol reflexionar en relació als Corremonts i les colles de Senys i Negres, així com estudiar l'espai de barraques i concerts. Per últim, es vol reforçar el voluntariat i fer arribar la festa a més públics i a més espais de la vila.
 
Arxivat a