Gala benèfica a La Salle de Sant Celoni per elements de mobilitat per a la Pipi

Té el suport de diverses entitats, empreses i ajuntaments del Baix Montseny

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:00h
La gala benèfica tindrà lloc a La Salle
La gala benèfica tindrà lloc a La Salle | Jordi Purtí
Aquest diumenge 2 d'octubre el pati del col·legi de La salle de Sant Celoni serà l'escenari on se celebrarà una gala benèfica per a col·laborar amb els elements de mobilitat per la Pipi, una nena de Gualba en cadira de rodes, i també per la cultura i el cinema en català. Les activitats que s'han programat començaran a les nou del matí i s'allargaran fins la una del migdia i es reprendran a les quatre de la tarda fins les vuit del vespre impulsades per Paella Productions amb el suport de diverses empreses, entitats i els ajuntaments baixmontsenyencs de Sant Celoni, Gualba i Vallgorguina.

Entre les activitats programades hi ha la presentació, a dos quarts de set del vespre, del curtmetratge El somni de la seua vida amb els actors valencians Toni Climent i Iriz Lezcano com a protagonistes i també s'espera el director Jaume Bayarri i el productor Fran Moral que explicarà que suposa fer cinema en català i les dificultats o plaers que ha tingut durant la preparació i rodatge del curtmetratge.

Les activitats que es faran al matí activitats infantils amb inflables, cursa de runners, spinning i música seran gratuïtes. A la tarda amb monòleg, música en viu i espectacle de màgia l'entrada costarà cinc euros.