Epifanio Cano, nou regidor de la CUP a l'Ajuntament de Palau

Pren possessió animat a la gent a fer política abans de deixar-se-la fer

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:09h
Epifanio Cano, nou regidor a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
Epifanio Cano, nou regidor a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
El ple municipal de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera torna a estar al complet des d'aquesta nit passada després de la presa de possessió del nou regidor de la CUP, Epifanio Cano i Medina en substitució de l'exregidora Maite Romera que va renunciar al seu càrrec el 3 de maig d'aquest any. El nou regidor ocupava el tercer lloc de suplents i forma grup municipal juntament amb Oriol Hernández i Quim Framis.

La presa de possessió -promesa per imperatiu legal- va anar acompanyada d'una intervenció recordant que tot va començar amb l'oposició al POUM i al model de poble assenyalant que van aconseguir "conscienciar molts veïns que la zona rural és un gran valor per Palau". Epifanio Cano no va escatimar crítiques al projecte de l'estació i la pretesa porta del Montseny ja que considera que "comprometerà el futur del territori.

El nou regidor va dir que segurament es deixava molts aspectes de la vida social, motiu pel qual va fer una proclama "Així que crido desesperadament a aquells que com jo mai haguessin imaginat estar en un lloc com aquest. A fer política abans de deixar-se-la fer. A mobilitzar-se, a formar-se en la recerca d'un sistema més just".