lectura

Nova edició del «Projecte Lecxit» a la Biblioteca L'Escorxador de Sant Celoni

Per tirar endavant el projecte calen voluntaris per fer tasques d'acompanyament en el descobriment del gust per la lectura

per Redacció , 29 de setembre de 2016 a les 15:37 |
Tercera edició de Lecxit a la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni. | Jordi Purtí/arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per tercer any consecutiu la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni posa en marxa el Projecte LEXCIT amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill. Per tirar endavant el projecte calen voluntaris que hauran de fer les tasques d'acompanyament en el descobriment del gust per la lectura, en la millora de la comprensió lectora i conèixer els usos de la Biblioteca l'Escorxador.

Per ser voluntari o voluntària és necessari ser major de 16 anys, saber parlar i llegir en català, disposar d'una hora mínima setmanal de dedicació i sobretot tenir ganes de compartir el gust per la lectura amb un infant. A canvi s'aconsegueix, a més de viure una vivència personal única, una formació certificada per la Fundació Jaume Bofill sobre el projecte Lecxit "Lectura per a l'èxit educatiu" i una certificació de l'Ajuntament de Sant Celoni que acredita la realització de voluntariat.

 

Participació