Llinars del Vallès reconeix els seus millors esportistes

La celonina Glòria Catarineu, juntament amb les seves companyes del Club Escacs Llinars, rep el reconeixement als valors esportius

Redacció
27 de setembre del 2016
Actualitzat el 28 de setembre a les 11:26h
Glòria Catarineu, segona per l'esquerra.
Glòria Catarineu, segona per l'esquerra. | Aj Llinars Vallès

El passat divendres, 16 de setembre, el Teatre Auditori de Llinars va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars.

La gala va ser conduïda pel David Barragan i va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Iban Sangrador, regidor de joventut i esports; Josep Aixandri, regidor d'hisenda i administració; i presidents i presidentes de diverses entitats esportives del poble com Joan Anton Pérez, president del Club d'Escacs; Jaume Majoral, president del Club Bàsquet; Maria Ciudad, presidenta del Club Patinatge; Salvador Montané, president del Club Centre d'Esports; Jaume Vila, president del Club Billar; Ramon Tudó, vicepresident del Club Futbol Sala; i Júlia Garcia, entrenadora de la Rítmica Club Esportiu.

Aquest any es va poder gaudir de novetats destacades com les diferents actuacions que van oferir els grups de ball de l'Escola de Dansa Vocacions, l'humor de 3/4 de 15 amb els seus gags delirants sobre l'esport, i per acabar la gala, una interpretació de ball esportiu a càrrec de Félix Patrón i Lali Rodríguez, per altra banda reconeguts com a millors esportistes a nivell internacional.

Entre les esportistes reconegudes hi ha la celonina Glòria Catarineu Costas com a integrant, juntament amb altres sis esportistes, del Club d'Escacs Llinars que competeix en el grup D de la tercera categoria. El reconeixement que va rebre va ser pels valors esportiu.

Tots els reconeixements i imatges en aquest enllaç