L'Ajuntament de Sant Celoni presenta la nova programació del Teatre Ateneu

Quim Masferrer, Peyu, Mr &Mrs Jones, entre les propostes d’aquesta tardor | També inclou la inauguració del bar

En Peyu, serà un dels atractius de la programació del Teatre Ateneu
En Peyu, serà un dels atractius de la programació del Teatre Ateneu | Toni Carrasco
Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:45h
El Teatre Ateneu presenta la nova programació d'octubre a desembre que inclou teatre, música i titelles. Des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Celoni es considera que la programació d'aquest trimestre encara pot ser una mica de transició però ja s'està treballant de cara al 2017 perquè l'equipament "esdevingui un referent comarcal que aculli a tota mena de públic, joves, gent gran, públic familiar i adult, d'arreu del Baix Montseny", explica Raül Garcia, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Celoni. En aquest sentit, un dels atractius és la inauguració del Bar del Teatre, programat durant els dies de Festa Major de Sant Martí.

En aquest darrer trimestre de l'any hi haurà actuacions de cares conegudes com en Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla, que presenta el seu espectacle Temps, o en Peyu, de l'APM, amb una història una mica marciana: Planeta i-Neptú. També es podrà veure André i Dorine, de la companyia basca Kulunka Teatro, una meravellosa història d'amor que reflexiona sobre la vellesa i l'alzheimer de forma delicada i emotiva, recomanada per la Fundació Pasqual Maragall. La música arriba de la mà de Mr. & Mrs. Jones, que presenten, a casa, el seu segon i nou treball discogràfic: Saltar el Mur.

Programació compartida

També hi haurà un espectacle GPS (Girem Propostes Singulars), la programació conjunta del Teatre Auditori de Granollers, del CECUCA de Cardedeu i del Teatre Ateneu de Sant Celoni, que es va iniciar el 1r semestre de 2016, orientada a donar suport a la creació contemporània a través d'espectacles no convencionals que cerquen racons més innovadors o espais alternatius i juguen creativament amb les diferents disciplines artístiques. En aquesta ocasió serà el torn de Ventura, una història dirigida per el celoní Víctor Muñoz, a Can Ramis. Només 40 persones a cada passi, per recórrer quatre vides diferents unides per un sol fet, presentades d'una manera molt peculiar.

Pel que fa a la programació familiar, Festuc Teatre porten La Mongetera màgica; Comsona? presenta A cau d'orella, i Xip Xap Teatre presenta El llop i les 7 cabretes. Titelles i música pels més menuts de la casa i les seves famílies, cada 1r diumenge d'octubre, novembre i desembre.

Per inaugurar el nou Bar per Festes de Sant Martí, el cap de setmana de l'11, 12, 13 i 14 de novembre, s'han programat espectacles d'entrada gratuïta per convidar a tothom, a anar al Teatre i conèixer la nova imatge de l'equipament amb actuacions d'Hotel Cochambre, sessió de DJ amb LeeBeats i Kevin Granados, concert del grup d'animació infantil El Pot Petit i ball amb l'Orquestra Què Tal, pensant amb la gent gran que li agrada ballar.

Fet a Sant Celoni

Per últim, dins la programació "Fet a Sant Celoni", hi ha música de la mà del grup de pop-rock melòdic 27 Contradicciones. També la 1a edició del Felabration a Sant Celoni, un esdeveniment que se celebra cada any a escala mundial, Lagos, Londres, París, Nova York, Madrid, Granada i Barcelona, per recordar el llegat del músic i activista Fela Kuti. A més, la soprano Júlia Farrés-Llongueras i el pianista Daniel Blanch, de La Fàbrica de Lied, amb Rafael Ferrer i les seves cançons. I també Rebrot Teatre i l'Escola de Dansa Esther Cortés, amb el seu darrer muntatge Mary Poppins, el musical, que es podrà veure durant dos caps de setmana sencers.

La programació del Teatre Ateneu igualment inclou el lliurament del Guardó Indaleci a la implicació social, que organitza per setena vegada l'Associació Neurològica Baix Montseny i el Gran Show que des de l'Esplai de la Gent Gran s'organitza ja fa uns anys en benefici de la Marató de TV3 i que en aquesta ocasió porta per títol Aires d'Europa.
 
Arxivat a