BAIX MONTSENY

Nou impuls als projectes educatius del Baix Montseny

Els regidors i regidores d'Educació d'onze municipis es troben per seguir avançant en temes com el Robotseny i el Fem Dansa

per Redacció, 26 de setembre de 2016 a les 07:51 |
Regidors i regidores d'Educació del Baix Montseny a la Rectoria Vella de Sant Celoni | DBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Regidors i regidores d'Educació dels municipis del Baix Montseny es van reunir la setmana passada a Sant Celoni  en el marc de les reunions periòdiques de coordinació per seguir avançant en el treball compartit encetat amb els projectes educatius Robotseny i Fem Dansa i plantejar polítiques educatives conjuntes. A la trobada es van acordar les línies de treball, com compartir la informació dels serveis educatius que ofereix cada municipi, enfortir el projecte Robotseny amb la participació de nous municipis del Baix Montseny i altres projectes de territori com el Fem Dansa o treballar noves estratègies educatives que responguin a les necessitats del Baix Montseny, amb l’objectiu de millorar l'èxit educatiu i la cohesió social de la comarca.

Els regidors i regidores es van emplaçar a una propera reunió per treballar el projecte Robotseny 2017 i a una següent per concretar la difusió conjunta dels serveis educatius de cada municipi i proposar nous projectes conjunts. La trobada va comptar amb la presència d'11 municipis del Baix Montseny i alguns més van excusar la seva presència si bé van manifestar el seu interès en participar a les properes reunions.

 

Participació