Gabriel Rufián apadrina les JERC de Palautordera

Aquest divendres participarà en l'acte de presentació d'aquest divendres a la plaça Major de Santa Maria de Palautordera

Redacció
22 de setembre del 2016
Actualitzat el 23 de setembre a les 9:43h
Gabriel Rufián amb Eloi López i Isard Prat
Gabriel Rufián amb Eloi López i Isard Prat | DBM
Gabriel Rufián, portaveu adjunt del grup d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, i considerat un dels polítics més incisius del moment contra el Govern de l'Estat apadrinarà aquest divendres 23 de setembre la presentació oficial de les JERC Palautordera que agrupa els municipis veïns de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera. L'acte tindrà lloc a la la plaça Major de Santa Maria de Palautordera -en cas de pluja a l'Envelat- a partir de dos quarts de vuit del vespre.

El cartell de participants en la presentació el completen Gerard Gómez del Moral, portaveu nacional de les JERC i actual diputat al Parlament de Catalunya per Barcelona; Núria Ripollès, presidenta de la secció local d'ERC Palautordera; Eloi López, portaveu de les JERC Palautordera; i Isard Prat, membre de les JERC Palautordera. Després dels parlaments s'ha programat una otifarrada popular i festa amb els PD Patriots.