protesta

Una empresària de Sant Celoni es manifesta per cobrar una factura

La directora d'Evasió, SLU es queixa del maltracte que reben els autònoms i petits empresaris per part de les administracions en general

per Redacció, 20 de setembre de 2016 a les 17:23 |
Imma Buendia aquest migdia a l'Ajuntament de Sant Celoni. | IML
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imma Buendia, directora i coordinadora de projectes de l'empresa Evasió,SLU amb seu a Sant Celoni i Granollers, ha denunciat aquest migdia el tracte que reben els autònoms i les petites empreses per part de totes les administracions en general a l'hora de cobrar les factures. Per això, avui ha dit prou d'aguantar i ha decidit plantar-se a l'Ajuntament de Sant Celoni  per fer visible la seva situació amb un cartell que en el seu missatge ho deixava clar "Vull cobrar la factura que em deu l'Ajuntament. Autònoms i petites empreses fins els collons".

La directora d'Evasió ha explicat a NacióBaixMontseny que és intolerable que les empreses deixin de cobrar "perquè el sistema informàtic no funciona. Les administracions han de tenir alternatives". Buendia ha manifestat també que l'administració ha de saber que al darrera d'una factura hi ha el pa de cada dia de moltes famílies treballadores i no poden deixar de cobrar la feina que fan. "El mes passat no vaig poder p'agar la seguretat social quan tocava i això m'ha suposat un recàrrec del vint per cent que ningú em pagarà encara que no en sigui la responsable".


Dies enrera en el seu facebook personal ja va fer un post que entre altres coses deia "Una altra proposta per a autònoms i petites empreses quan treballem per ajuntaments i administració en general: afegir un 20% de recàrrec a les factures que no paguin a termini. Com fan ells amb la seguretat social o hisenda quan un autònom es retarda en el pagament".

La protesta, però, sembla que ha tingut els seus efectes positius i pel que fa a l'Ajuntament de Sant Celoni aquesta mateixa setmana farà efectiu el pagament de l'import pendent.

 

Participació