Passejades medievals, barroques i d'estiueig al Baix Montseny

Hostalric, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i el Castell de Montsoriu organitzen passejades emmarcades dn les Jornades Europees del Patrimoni

Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:34h
Castell medieval d'Hostalric.
Castell medieval d'Hostalric. | Jordi Purtí

La 25a edició de les Jornades Europees del Patrimoni se celebra a Catalunya els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2016, el lema suggerit a l'edició d'enguany és Patrimoni de tot@s, que posa en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conserva el patrimoni cultural.

Un any més Hostalric participa en les Jornades Europees del Patrimoni, aquest any amb la visita guiada al recinte medieval tant característic del municipi. La visita es farà aquests propers dissabte i diumengea les 12 del migdia.

Les passejades guiades emmarcades dintre de les JEP 2016 també tindran lloc a Sant Celoni aquest cap de setmana i consten de de dues visites. Dissabte a partir de les 6 de la tarda el protagonisme serà per l'època medieval amb el recorregut "Pertegàs i la Força. Un passeig pel Sant Celoni Medieval". I diumenge el protagonisme serà pel barroc "L'església parroquial Sant Martí i l'esplendor del barroc".

Coincidint també amb les Jornades Europees del Patrimoni, el castell de Montsoriu organitza es visites per incidir en les obres de restauració que s'estan fent al castell i en el procés de recuperació de tot el recinte, iniciat fa més de vint anys.

I tal com ja va informar NacióBaixMontseny.info dies enrere a Santa Maria de Palautordera les Jornades Europees del Patrimoni 2016 estaran dedicades a les cases d'estiueig.