La CSM prepara un nou acte contra l'asfalt de les Illes a Sant Marçal

Tindrà lloc a Sant Celoni el 24 de setembre amb la participació de Mercè Sampietro, Perejaume i Carles Lumeras

Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat el 20 de gener del 2017 a les 16:19h
Performance de la CSM i altres entitats ecologistes davant la seu de Territori i Sostenibilitat el febrer de 2016.
Performance de la CSM i altres entitats ecologistes davant la seu de Territori i Sostenibilitat el febrer de 2016. | DBM
La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) s'ha proposat emplenar la plaça de la Vila de Sant Celoni el proper dissabte 24 de setembre a dos quarts de set de la tarda en un acte públic que ha programat per protestar i fer conèixer una vegada més la seva disconformitat contra el projecte de les Illes a Sant Marçal, tal com vénen fent des de fa tres anys.

La CSM ha aprofitat l'estiu per presentar les darreres al·legacions contra el projecte que les autoritats ambientals -Departament de Territori i Sostenibilitat i la Ponència Ambiental- aviat hauran de decidir sobre l'autorització o no de la constucció de la carrtera. En un comunicat de l'entitat ecologista avisen també que "l'Ajuntament del municipi de Montseny vol estintolar amb un dictàmen escrit per uns suposats experts que pretenen donar suport científic al projecte, això sí, sense aportar cap estudi que justifiqui la manca d'impactes sobre aquest territori". En qualsevol cas, l'acte reivindicatiu previst a Sant Celoni tindrà lloc tres dies després que la Coordinadora s'hagi reunit amb el director general de Polítiques Ambientals "per saber de primera mà quina serà la posició dels polítics en aquest assumpte".

En aquest acte públic, però, la CSM es vol refermar de les decisions preses en l'assemblea oberta del passat 21 de juliol i que va quedar clar que la seva posició és de "total oposició a aquest funest projecte". En l'acte hi intervindran l'actriu Mercè Sampietro, el poeta Perejaume, un acadèmic, el president de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, Carles Lumeras i es clourà amb l'actuació del cantautor del País Valencià Pau Alabajos.

 
Arxivat a