El guitarrista de la Companyia Elèctrica Dharma fa un concert en solitari a Sant Celoni

Està emmarcat en el cicle Amb Empremta d'Autor

per Redacció, 9 de setembre de 2016 a les 18:14 |
Concert a La Clau.
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb Empremta d’Autor és un cicle de música organitzat per Somdelmontseny.cat que va començar el dissabte 9 d’abril amb una programació de diferents generes en format acústic. Pretén crear una programació continuada de la música que han presentat des de  Som del Montseny, compten amb diverses actuacions programades des d'abril fins a finals d'any.

També volen donar a conèixer, tal i com anuncia al nom del cicle, uns sons i unes cançons que són en cada cas el rostre característic de cada autor, la seva essència i la seva ànima. Sense cap mena de dubte, la seva Empremta. I aquest dissabte es presenta L'Abdominable Gallina Nauseabunda.


L’Abdominable Gallina Nauseabunda és l’alter ego del polifacètic Pep Rius, anti-rumbista declarat, a més de component de Raydibaum i la Companyia Elèctrica Dharma. Fill d'un barri petit i allargat sota l'ombra de les xemeneies, va créixer somiant i va despertar en un món que coixejava alegrement entre el costat fosc de la vida i la falsa lluita per assolir l'impossible. Després es va transvestir en gallina.

Aquesta abdominable gallina nauseabunda es dedica a excretar cançons i escriure sobre totes les coses que l'ajuden a descomposar-se com a persona en aquesta societat ridícula, plena d'amor i odi a parts estranyament proporcionals. Barrejant romanticisme àcid i crítica melòdico-social, les cançons de l'Abdominable Gallina Nauseabunda són fruit del procés digestiu, lent i a vegades tortuós, d'un tio que aspira a tot i no espera res.


Després de publicar al 2012 "Esperant la fi del món" (Música Global), ara l'Abdominable Gallina Nauseabunda torna amb un segon disc sota l'ala. "Gargalls" (No me'n Records) que és un disc sense filtres, cru, que pretén obertament explorar el contrast entre el so lo-fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals. El disc és publicat en format CD i digital al mes d'abril d'aquest 2016. 

A La Clau de Sant Celoni el dia 10 setembre a les 12 del migdia.


 

 

Participació