14 alumnes de l'institut d'Arbúcies guardonats per l’excel·lència acadèmica

L’Ajuntament reconeix l’esforç i la constància dels millors estudiants de l’IES Montsoriu

Redacció
09 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:17h
Millors alumnes Institut Arbúcies 2016.
Millors alumnes Institut Arbúcies 2016. | Aj Arbúcies
La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir l’acte d’entrega dels diplomes als millors estudiants de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies, en què se’ls va fer un reconeixement a l’excel·lència pel millor expedient acadèmic i, també, pels premis que han obtingut pels seus treballs de recerca.
 
L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, el regidor d’Educació, Jaume Salmeron, el regidor de Cultura, Manel Serras, i del director del centre, Jordi Turon.  Tots van coincidir en l’orgull que suposa tenir uns alumnes tan ben preparats i en la importància de reconèixer el mèrit acadèmic amb l’objectiu d’empènyer i motivar als futurs estudiants a treballar per aconseguir uns bons resultats acadèmics. En aquest sentit, també es va fer esment als premis obtinguts en els treballs de recerca i en què són una bona ocasió per demostrar que amb esforç i perseverança es poden aconseguir grans fites.
 
Els guardonats amb el millor expedient acadèmic del primer cicle d’ESO van ser Yaiza Aguilar Carós i Jordi Carós Rovira amb un 9,75 i un 9, respectivament; l’Aina Martí Soler i l’Anna Bover Giramé van obtenir el reconeixement per obtenir una nota mitjana d’expedient del segon cicle d’ESO de 9,2 i de 8,92; i les millors notes de mitjana de batxillerat van ser per Ernest Vidal Garcia amb un 9,72 i per Martí Romaguera Riera amb un 9,48.
 
Pel que fa als treballs de recerca, Carlo Infurna Wangüemer va guanyar el Premi Recerca Jove 2015 pel seu treball titulat L’última herència. Judit Pelegrí Pineda va rebre els diplomes per haver guanyat el premi Medi Ambient de treballs de recerca de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell i el premi Ecopropostes de Ràdio Mariona pel seu projecte Estudi comparatiu entre l’eficàcia d’un remei químic i tres remeis naturals en l’eliminació del pugó.
 
Ernest Vidal Garcia amb el seu treball La cimàtica en dues freqüències simultànies va obtenir el Premi Recerca en l’àmbit de la tecnologia per a treballs de recerca de batxillerat en la 17a edició del premis del Consell Social de la UdG i el Premi UVIC als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat 2016. I, també va rebre un diploma per haver aconseguit un 9,1 en la fase general de les Proves d’Accés a la Universitat.
 
Martí Romaguera Riera també va obtenir una distinció a les Proves d’Accés a la Universitat per haver tret un 9, així com un diploma per haver estat el segon classificat a la Olimpíada de geografia de la UdG.
 
A Marc Sureda Masaguer i Vadym Romayev del Cicle Formatiu d’Electromecànica se’ls va distingir per guanyar el 2n premi del 3r concurs d’aplicació de vinils a Sabadell. L’empresa virtual GIS SL del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa va aconseguir el tercer premi a la presentació de l’empresa virtual en la trobada d’Empresaula. Finalment, l’institut va rebre el guardó d’Escoles Verdes representat per Jordi Pujadas per la seva trajectòria de millora en el procés d’ambientalització integral del centre i d’implicació en la millora del seu entorn.
 
Arxivat a