Quim Masferrer protagonitza l'inici de la Festa Major de Breda

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:47h
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, i Quim Masferrer entrevistats per la Xarxa.
L'alcalde de Breda, Dídac Manresa, i Quim Masferrer entrevistats per la Xarxa. | AJ Breda
Dia complet del mediàtic Quim Masferrer en el primer dia de la Festa Major de Breda essent el protagonista del pregó des del balcó de l'Ajuntament i tot seguit representant Temps, el monòleg teatral que barreja comèdia i tragèdia. Una festa, però, que va tenir el seu inici en directe a través del programa "País Km 0" de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya que en diferents connexions es va entrevistar a l'alcalde Dídac Manresa i al propi Quim Masferrer, es va poder veure una plantada dels Gegants de Breda i l'actuació del grup local Summer Ale.

La Festa Major de Breda s'allargarà fins el proper diumenge dia 11 de setembre amb la proposta d'un munt d'activitats i que com explica el seu alcalde ha de servir "per mantenir-nos units en temps on, a falta de recursos, prima la voluntat i les ganes de tirar endavant". Entre les activitats hi destaquen els àpats populars, cercavila de gegants, la Holi festa de colors per a totes les edats, l'homenatge a Michael Jackson en l'espectacle Forever Rei del Pop i el Correfoc.

Diada Nacional de Catalunya

La Festa Major de Breda coincideix amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i per aquest motiu s'han organitzat diverses activitats que començaran a mitja nit amb l'enlairada de la senyera i lectura del manifest tot i que l'acte institucional no serà fins a les onze del matí amb l'ofrena floral al monument de Mn Pere Ribot, a la plaça de l'Església.