Tres persones ferides en dos accidents aquesta setmana al Baix Montseny

Una furgoneta ha bolcat prop del túnel de Joanet a l'eix transversal i una moto s'accidenta a la GI-550

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:28h
Furgoneta bolcada a l'eix transversal C-25 a Joanet.
Furgoneta bolcada a l'eix transversal C-25 a Joanet. | Bombers Voluntaris Arbúcies

Diversos accidents han pres protagonisme aquest darrers dos dies en les carreteres gironines del Baix Montseny amb el resultat de tres persones ferides de diversa consideració. Per una banda, el túnel de Joanet ha tornat a ser un punt negre en l'eix transversal C25 en el quilòmetres 214, després que un home resultés ferit de gravetat en bolcar de manera espectacular la furgoneta que conduïa, cosa que va provocar el tall de la circulació en direcció Lleida. El ferit va haver de ser evaquat en helicòpter a l'Hospital Trueta de Barcelona.

L'accident va tenir lloc a un quart de cinc de la tarda de dimarts d'aquesta setmana i els mossos d'esquadra estan investigant quines poden haver estat les causes que van fer bolcar la furgoneta. En les tasques d'emergències hi van participar els Bombers, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

Accident a l'Eix Transversal C-25 Foto: Bombers Voluntaris Arbúcies


Per altra banda, dues persones més van resultar ferides en un accident de moto en el quilòmetres 3 de la carretera GI-550 que uneix Arbúcies amb Sant Hilari Sacalm. L'accidenht va tenir lloc dilluns d'aquesta setmana. Al lloc de l'accident s'hi van traslladar els equips d'emergència del SEM, el bombers, els mossos d'esquadra i la policia local d'Arbúcies.

Accident de moto a la GI-550 d'Arbúcies a Sant Hilari Sacalm. Foto: Bombers Voluntaris Arbúcies




 

 

 

Arxivat a