La Festa Major de Sant Celoni altre cop dominada per la Colla dels Montnegres

No han donat cap opció a la Colla dels Montsenys que només van poder guanyar amb claredat la Rucada

Redacció
06 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:35h
Una de les curses de la Rucada.
Una de les curses de la Rucada. | Jordi Purtí
No hi ha hagut cap sorpresa i la Colla dels Montnegres han tornat a guanyar el Corremonts d'una espectacular Festa Major de Sant Celoni. S'han imposat per 10 punts a 6,5 punts a la Colla dels Montsenys. Han estat del 26 d'agost al 5 de setembre, dies intensos de festa, disbauxa i vida al carrer que ha aplegat milers de persones que en cap moment s'han espantat per les altes temperatures de sobretot aquest primers dies de setembre. Una festa que com és habitual ha comptat amb la complicitat de les entitats i amb presència a les xarxes socials més que mai.

Semblava que aquest any la rivalitat competitiva entre les dues colles podia estar més anivellada pels empats dels primers dies de festa, però la major quantitat de seguidors dels Montnegres en algunes proves i la força en altres els van donar un considerable avantatge v que van acabar de rematar la feina la tarda d'aquest dilluns amb les bicicletes al carrer i l'estirada de corda que, com és tradicional, guanyen les categories infantils i de dones, mentre que els Montsenys només puntuen en l'estirada d'homes. Tot i així, els Montsenys una veghada més han demostrat que dalt d'un burro si senten més còmodes guanyant les tres sèries.

Una vegada més el fi de festa va tenir lloc a la plaça de la Vila amb el ball a càrrec de l'Orquestra Metropol, el veredicte i la presència del nou dinamitzador de la festa en Pocafarra.
 

La Festa Major de 2016 ja s'ha acabat però podeu gaudir de totes les fotos que mostren el gran entusiasme dels participants als àlbums de fotos de l'Ajuntament de Sant Celoni.

 

Estirada de corda al carrer Esteve Cardelús. Foto: DBM

Arxivat a