1 de 10
festa major

Els MontNEGRES prenen avantatge en la Festa Major de Sant Celoni

Superen de dos punts la Colla dels MontSENYS després de disputades sis de les deu proves del Corremonts

Ballant la sardana puntuable pel Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni. | DBM
per Redacció, 4 de setembre de 2016 a les 15:49 |
Aquest article es va publicar originalment el 4 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quan només faltes quatre de les deu proves previstes del Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni, un any més la Colla dels MontNEGRES prenen avantatge sobre la Colla del MontSENYS en la recta final de la Festa Major de Sant Celoni. Després d'un inici amb molta igualta en les proves de donació de sang, la cursa de les ermites i el Correxarrups, la Colla dels MontNEGRES van prendre ahir avantatge amb la prova de Senys i Negres pel món i avui aquest matí ho han arrodonit amb la sardana després d'aconseguir col·locar tretze perones més en la seva rotllana quan el mínim que s'havia de guanyar era d'una diferència de deu. En total hi han participat 92 Negres i 79 Senys.

Aquest sis a quatre que assenyala ara el marcador posa les coses molt de cara per a la Colla dels MontNEGRES  a l'espera del que pugui passa aquesta tarda en el Correxutxes o demà dilluns, festiu a Sant Celoni, amb les Bicicletes al carrer, la Rucada i l'estirada de corda.

 

Participació