Vallgorguina ja és un poble 4G

S'ha millorat la cobertura en espais interiors i s'augmenta la velocitat de connexió a internet

Redacció
31 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:26h
Imatge promocional del 4G.
Imatge promocional del 4G. | Cedida

Segons ha comunicat el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, la tecnologia 4G ja està disponible a Vallgorguina. S'ha millorat la cobertura en espais interiors i s'augmenta la velocitat de connexió a internet. A més, el 4G assoleix una major cobertura geogràfica, millorant, per tant, el servei a les poblacions més petites i a les zones rurals.

Ara bé, com que la freqüència del 4G correspon a la utilitzada anteriorment per al servei de Televisió Digital Terrestre (TDT), l'Ajuntament té constància que hi ha afectacions en la recepció del senyal a algunes llars. El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha establert un protocol d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes, de forma gratuïta i amb les mínimes molèsties per a la ciutadania.

Els habitatges afectats han de contactar al telèfon d'atenció gratuïta 900 833 999 i/o consultar el web www.llega800.es. Un cop rebuda la notificació, un tècnic qualificat es desplaçarà al domicili per fer les tasques de condicionament necessàries, sense cap cost per a les persones usuàries. En la majoria dels casos, l'actuació consistirà en col·locar un filtre a l'antena receptora del senyal de televisió.

Tanmateix, els habitatges que, per la seva ubicació, puguin veure’s més afectats seran alertats a través d’'una carta enviada al domicili, que especificarà tota la informació al respecte.

Arxivat a