Senys i Negres solidaris a parts iguals en la primera prova del Corremonts de Sant Celoni

Les dues dues colles sumen un punt cadascuna en la donació de sang

Redacció
28 d'agost del 2016
Actualitzat el 29 d'agost a les 16:21h
Un moment de la donació de sang aquest dissabte a la tarda.
Un moment de la donació de sang aquest dissabte a la tarda. | Jordi Purtí
La primera prova del Corremonts, "Dóna sang per la Festa" ha acabat amb un empat amb 161 donacions pels Negres i 160 pels Senys que suposa 1 punt per cada colla. En total hi hagut 343 donants, 304 bosses de sang, 39 oferiments (que no han pogut donar), 29 nous donants i 2 donants de Retmo. La prova s'ha celebrat durant la tarda del divendres i tot dissabte.

D'aquesta manera Sant Celoni comença a viura un ambient prefestiu que s'intensificarà durant tota aquesta setmana que ve i que esclatarà de manera definitiva divendres de la setmana vinent amb el pregó que enguanay farà la nova Orquestra Baix Montseny. Durant aquest cap de setmana, però, hi ha hagut mérs activitat festiva amb el bon espectacle de circ vingut de França Au pied du mur, a càrrec de 100 Racines i el primer Correfoc infantil i juvenil amb les Espurnes del Montseny.

També ha estat una novetat el tobogan-lliscador doble súper llargd de 75 metres molt agraït pels més menuts, tot i la llarga i assolellada cua que han hagut de fer per poder lliscar, mullar-se i refrescar-se.
 

Circ 100 Racines, Au pied du mur. Foto: Jordi Purtí

 

Correfoc diables infantils i juvenils. Foto: DBM

 

Splash Slide a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


 


 
Arxivat a