Ingressa a presó l'autor de cinc robatoris amb violència i intimidació comesos a Sant Celoni

Els robatoris els feia de nit aprofitant llocs foscos i amb violència sobre les víctimes, principalment dones

Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 9:59h
Ganivets que utilitzava el detingut per robar a Sant Celoni.
Ganivets que utilitzava el detingut per robar a Sant Celoni. | Mossos d'Esquadra
Els mossos d'esquadra de les comissaries de Sant Celoni i Granollers van detenir dijous, 28 de juliol, un home de 20 anys veí de Sant Celoni com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i intimidació ocorreguts durant els mesos de maig i juny en la zona centre del municipi. Els robatoris els va cometre assaltant les víctimes, principalment dones, quan aquestes es trobaven en llocs foscos i normalment de nit. Emprava força violència i armes blanques per tal d’aconseguir el seu objectiu. De fet, en un d'aquests robatoris, la víctima va rebre talls superficials a les mans amb el ganivet amb el qual el detingut la va abordar.

La investigació i identificació de l'autor va resultar força complicada i complexa pels agents, ja que les víctimes no en podien aportar una descripció detallada. Malgrat tot, després d'una acurada investigació en la recerca d'indicis i un intens treball de recerca dels mossos d'esquadra pel municipi es va obrir una línia d'investigació que va permetre detenir l'autor el passat 28 de juliol. A l'escorcoll fet en el seu domicili es van localitzar joies, bosses de mà i algun altre objecte que l’autor havia sostret a les víctimes.
 

 El detingut, al qual no li constaven antecedents policials, va passar a disposició judicial el divendres, 29 de juliol, davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
 

Ganivets que utilitzava el detingut per robar a Sant Celoni. Foto: Mossos d'Esquadra

Arxivat a