13 persones de Sant Celoni beneficiàries de la RMI troben feina

L'Ajuntament ha desenvolupat un programa d'ocupació per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció

Redacció
31 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:28h
Participants en el Pla d'Ocupació RMI a Sant Celoni.
Participants en el Pla d'Ocupació RMI a Sant Celoni. | DBM
Aquest mes de juliol ha acabat el programa específic d'ocupació per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció, anomenat MARMI. Hi han participat 33 persones que han rebut formació, orientació, acompanyament i pràctiques en empreses durant tot el primer semestre d'enguany i 13 ja estan treballant.

L'Ajuntament de Sant Celoni ha fet balanç del programa en un acte d'agraïment a tots els protagonistes, en el que l'alcalde Francesc Deulofeu ha destacat "el valor d'aquest programa per combatre l'atur en un sector de la ciutadania amb especial dificultat i els bons resultats obtinguts, que no haguessin estat possible sense la lluita dels propis participants, l'excel·lent coordinació entre els serveis de Benestar Social i Ocupació de l'ajuntament, la inestimable col·laboració i compromís de les empreses i el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu". Arran d'aquests bons resultats, l'ajuntament ja està treballant per poder reeditar el programa després de l'estiu.

En el desenvolupament del programa hi han participat dotze empreses de diferents sectors com Distribuidora Internacional Alimentación, S.A.,Fundació Hospital de Sant Celoni, Fundació Viver Bell·lloc, Logisfashion, SA, RS10, Servicios, tratamientos y mantenimientos de tejidos, S.L., Bruc Jardí, SLU, DIMAS Empresa d’Inserció, S.L., La Granja Orchardex, S.A., Laboratoris Feltor, S.A., Fundació Privada Acció Baix Montseny, MNC Perruquers i Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Arxivat a