Conta contes amb llengua de signes catalana a la Fira de Bruixes de Gualba

L'espectacle Nit de Bruixes que es representarà a les dotze de la nit també serà pioner en l'ús de llenguatge de signes

Redacció
30 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:48h
Un dels conta contes de ls Fira de Bruixes de Gualba.
Un dels conta contes de ls Fira de Bruixes de Gualba. | Aj Gualba

La Fira de Bruixes de Gualba que se celebra avui per quart any consecutiu ha fet un pas endavant en favor de l'accessibilitat i ofereix de forma pionera en aquest tipus de fires, els seus actes massius en llengua de signes catalana, gràcies a un acord amb la Federació de Sords de Catalunya. En concret els conta contes, algunes activitats de carrer i l'espectacle de teatre i musical "Nit de Bruixes" seran oferts en llengua de signes catalana. Es tracta, per altra banda, d'una fira molt concorreguda amb prop de 100 parades de productes relacionats amb la bruixeria i l'esoterisme.

Les activitats més destacades i multitudinàries de la Fira de Bruixes són els conta contes que es van oferint des de l'entarimat situat a la plaça Joan Ragué de Gualba -n'hi ha un de programat a dos quarts de nou del vespre- i la Nit de Bruixes, un espectable de teatre i musical a càrrec de l'Associació 12+1 de Gualba que representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba.

La Fira de Bruixes de Gualba compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està organitzada per l'Ajuntament de Gualba. Hi participen les associacions i entitats locals així com els establiments de restauració del municipi.