S'inaugura a Hostalric el Campus universitari de la llengua catalana

Està organitzat per l'Institut Ramon Llull i el Govern d'Andorra, amb el suport dels ajuntaments de Girona i Hostalric i la Universitat de Girona.

Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 18:18h
Participants en el XV Campus univeritari de la llengua catalana a Hostalric.
Participants en el XV Campus univeritari de la llengua catalana a Hostalric. | La Selva Comunica
La Domus Sent Soví d'Hostalric ha estat l'escenari on aquest dilluns 25 de juliol s'ha portat a terme el Campus universitari en llengua catalana, organitzat per l'Institut Ramon Llull i el Govern d'Andorra, amb el suport dels ajuntaments de Girona i Hostalric i la Universitat de Girona. Els estudiants han vingut d'Alemanya, Israel, Espanya, Itàlia, Sèrbia, República Txeca, Cuba, Regne Unit, França, Eslovàquia, Kazakhstan i Estats Units. A la Domus ha tingut lloc activitats com un curs de català, dinar, una trobada de dinàmiques de grup, un taller de cuina, una visita guiada a Hostalric i sopar.
 
El Campus universitari de la llengua catalana, fruit de la col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.
 
L'acte d'inauguració del XV Campus universitari de la llengua catalana ha anat a càrrec de Josep Antoni Frias Molina, alcalde de l'Ajuntament d'Hostalric, Meritxell Gallo, directora d'Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l'estudi del Govern d'Andorra i Josep-Anton Fernández, cap de l'Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull.