Vueling elimina tres rutes per alliberar avions i garantir la temporada d'estiu

La companyia aèria decideix anul·lar les rutes a Rabat (Marroc), Xeremétievo (Rússia) i Vilnius (Lituània)

Redacció
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 8:18h

Un avió de Vueling a l'aeroport del Prat Foto: Europa Press


El pla de contingència de la companyia aèria Vueling per fer front a la temporada d'estiu i evitar el col·lapse que es va viure a l'aeroport del Prat a finals de juny i primers dies de juliol inclou l'eliminació de tres rutes aèries, tot i que la companyia havia anunciat que no es preveien cancel·lacions de rutes.

Les cancel·lacions són les rutes de Vilnius (Lituània), Rabat (Marroc) i Xeremétievo (Rússia), les quals tenen poques freqüències a la setmana i en conseqüència afecten poques persones. Aquest gest conforma una de les mesures dissenyades per la companyia per alliberar avions i personal de tripulació per cobrir altres rutes amb majors freqüències i més nombre de passatgers.

Vueling ha posat sobre la taula tres alternatives als clients afectats per les cancel·lacions. Des de la devolució íntegre dels diners del passatge, canviar el bitllet per un vol a una ciutat pròxima amb les despeses del trasllat a la ciutat inicial de destí o bé l'abonament del passatge d'una altra companyia que cobreixi la ruta contractada inicialment.

Vueling no ha informat del nombre de persones afectades per aquestes cancel·lacions però ha insistit que es tracta de poques persones. Entre les alternatives s'ha proposat als clients substituir el vol a Vilnius per Riga i Talin, el de Rabat per Casablanca i el de Xeremétievo per Moscou.