L'aigua de cinc fonts naturals de Palau no és apta per al consum humà

L'Ajuntament recalca que l'aigua que arriba a les llars està degudament clorada i no representa cap problema per la salut

Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:32h
La Font Martina, una de les cinc fonts de Palau amb aigua no potable
La Font Martina, una de les cinc fonts de Palau amb aigua no potable | ASMP

L'aigua de les fonts naturals de Font Martina, Font de Can Xà, Font de Sant Josep del Parc dels Enamorats, Font Fresca i Font del Pou de Glaç de Santa Maria de Palautordera no és apta per al consum humà. Així ho han confirmat els controls sanitaris que ha realitzat la Diputació de Barcelona als sortidors d'aquestes fonts.

Les analítiques han mostrat que l'aigua al no estar clorada no és potable, no presentant les mínimes garanties sanitàries per poder ser considerada segura i exempta de perillositat. És per això que des de la regidoria de Salut es demana no beure aigua provinent de les fonts naturals del terme municipal, ja que la seva ingesta podria comportar risc de contraure malalties infeccioses.

En qualsevol cas, des de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s'afegeix que l'aigua que arriba a les llars dels veïns del municipi, com que està degudament clorada i tractada sí que és de tota confiança per al consum humà.