Detingut a Sant Celoni un conductor per superar la taxa d'alcohol

Els mossos el van detenir en el quilòmetre 104 de l'AP7 després de provocar un accident amb ferits lleus

Redacció
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:41h
Detingut a l'AP7 un conductor ebri.
Detingut a l'AP7 un conductor ebri. | MDE
Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest darrer cap de setmana a Sant Celoni un conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit. La detenció, segons les informacions policials, va ser el diumenge 10 de juliol a les del matí en el punt quilomètric 104 de l'autopista AP-7, després d'un accident lleu entre un vehicle d'un ciutadà francès i un ciutadà espanyol.

Els ocupants del vehicle francès, responsable de l'accident, van voler fer creure als agents que qui conduïa era el copilot del vehicle, el qual ja va donar una taxa d'alcoholèmia de 0.65 mg/l però els testimonis van indicar als policies que qui conduïa en realitat era una altre dels ocupants. Un cop requerit per fer la prova d'alcoholèmia el veritable conductor es va negar a realitzar-la i les comprovacions pertinents van permetre verificar que, a més a més, no disposava de permís de conduir, motiu pel qual també va quedar detingut a l'espera del judici pertinent.

Aquest mateix cap de setmana a l'AP-7 hi va haver dos accidents més per culpa de l'alcohol. Un en el quilòmetre 135 a l'alçada de Montmeló on un conductor va aturar-se en un carril de conducció després de quedar sense benzina i un altre a Cerdanyola del Vallès on un turisme va encalçar una motocicleta causant lesions greus amb fractures als dos ocipants. La conductora va donar una taxa de 0,95 mg/l. Els conductors d'aquests dos vehicles també van ser detinguts en el lloc dels fets.

 

 
Arxivat a