Publicades les notes de tall per a les universitats catalanes

Ja es poden consultar les dades del curs 2016-2017

La prova de selectivitat a Olot
La prova de selectivitat a Olot | Martí Albesa
Redacció
12 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:55h
Universitats i Recerca ha publicat aquest migdia les notes de tall per a les universitats catalanes per al curs 2016-2017. Ja estan accessibles a través d'Internet, en aquest enllaç.

El doble grau de Física i Matemàtiques a la UAB, el mateix doble grau a la UB i Medicina al Campus Clínic (UB) tornen a ser les carreres amb les notes de tall més altes, seguida per Filosofia, Política i Economia de la UPF.

En la preinscripció universitària per al curs 2016-2017, que ha arrencat aquest dimarts, 7 de cada 10 alumnes han entrat a l'opció triada en primera preferència (un 67,8%, dos punts més que l'any passat) dels 46.107 preinscrits fins al moment.

En paral·lel, Medicina al Clínic, Psicologia a la UB i ADE a la UB són les carreres més demanades. En aquest sentit, la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Mercè Jou, ha destacat la "gran demanda" dels graus relacionats amb ciències de la salut que "ajudaran a mantenir el pol d'atracció que té a veure amb medicina i biomedicina". "Catalunya és puntera en recerca en aquest sector i si hi ha relleu, ho continuarem sent", ha sentenciat.