Moto Stock de Sant Celoni 32è a les 24 hores de resistència de Montmeló

L'equip celoní debutava en aquesta cursa i van haver de superar diversos imprevistos

12 de juliol del 2016
Actualitzat el 13 de juliol a les 8:55h
Equip del Moto Stock de Sant Celoni.
Equip del Moto Stock de Sant Celoni. | DBM
Aquest any ha estat el primer que l'equip de Moto Stock de Sant Celoni ha participat a les 24 hores de Resistència del Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot va començar quan Marc Soler, client de la botiga, va proposar que s'encarreguessin de la part tècnico-mecànica del seu equip 4 gas competició format per Marc Soler, Jordi Cañizares, Jaume Tobias i Marc Llargués. Era un gran repte i se'l van agafar amb molta il·lusió, van crear el seu equip de treball format per Pep Saula, cap d'equip, Marc Molins, cap de mecànics i Jordi Saula, Jordi Rovira, Francesc Torrell, Pol Pujol i Toli.

Van començar la carrera des de la posició 45 i van anar remuntant amb una molt bona cursa per part de tots els pilots fins a la posición 21. Els problemes els van venir quan un corredor d'un altre equip va tirar al seu pilot Marc Soler provocant-li una rotura de clavícula.

Tot i el temps que van perdre entre portar la moto a box i arreglar-la, aproximadament 1 hora, van poder continuar la cursa, avançant posicions poc a poc i acabant al final de la cursa amb tan sols dos pilots i en la posició 32 de 66 equips participants. Estant molt satisfets de la bona feina feta per tot l'equip i col·laboradors que han estat aquest cap de semana fent-los costat.