habitatge digne

L'Ajuntament d'Arbúcies i Caixabank signen el primer contracte de lloguer social

L'objectiu és oferir a les persones més vulnerables el dret a un habitatge digne

per Redacció , 8 de juliol de 2016 a les 16:58 |
Arbúcies ja té lloguer social amb Caixabank. | Aj Arbúcies
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Sala de Plens ha acollit la firma del primer contracte de lloguer social a través de Servihabitat de Caixabank i amb el suport de l'Ajuntament amb l'objectiu de promoure els habitatges socials entre les persones més desafavorides d'Arbúcies. Una relació entre l'adminsitració pública i la privada per tal de fer front a les desigualtats i ajudar a les persones més vulnerables del municipi.
 

Aquesta col·laboració neix amb la voluntat de cobrir les necessitats d'habitatge dels arbuciencs que, a causa de la crisi, es troben amb dificultats econòmiques per permetre’s un habitatge digne. En aquest sentit, el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, ha recordat que "la voluntat d'aquest Ajuntament és el de treballar per a les persones i donat suport i ajuda a totes aquelles que més ho necessiten". Salmeron també ha assenyalat que l'habitatge és un dret  i, com a tal, "des de l'administració, hem de posar les eines necessàries perquè tots els arbuciencs visquin amb unes condicions dignes".
 

 

 

Participació