Breda, Campins i Riells i Viabrea a punt pel «Liceu a la fresca»

Són els tres municipis del Baix Montseny, dels 121 de tot Catalunya, que participen de la retransmissió de "La Bohème" des del Gran teatre del Liceu

Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:41h
Aquest divendres Liceu a la fresca a tres municipis del Baix Montseny.
Aquest divendres Liceu a la fresca a tres municipis del Baix Montseny. | Liceu
Breda, Campins i Riells i Viabrea són els tres municipis del Baix Montseny que aquest divendres 8 de juliol participaran de l'activitat "Liceu a la fresca" que acostarà l'obra de teatre "La Bohème" de Puccini a un total de 121 municipis de tot Catalunya de manera simultània amb la finalitat de fer arribar l'òpera a tot el territori, tal com ja vam informar a NacióBaixMontseny.

D'aquesta manera a Campins s'ha programat un sopar de carmanyola a partir de les nou del vespre a la plaça de la Vila i, a partir de les deu de la nit veure plegats la retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu. A Breda, en canvi, s'ha optat per visualitzar la retransmissió del muntatge de l'obra de Puccini des del Cercle Bredenc. A Riells i Viabrea s'ha convovat els veïns i veïnes al Centre Cultural amb entrada gratuïta i un refrigeri. La retransmissió també es podrà seguir a través del Canal 33 de la televisió catalana.



 
Arxivat a