Puigdemont es reuneix amb la nova direcció de Súmate

Han volgut reforçar la figura del president davant la moció de confiança i fer-li saber que esperen que la unitat de les forces independentistes en el Parlament sigui sòlida i estable

Redacció
07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:41h
Foto de família de la direcció de Súmate amb el President de la Generalitat.
Foto de família de la direcció de Súmate amb el President de la Generalitat. | Súmate

Aquest matí l'Associació Súmate s'ha reunit amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per presentar la nova junta de l'entitat i expressar tot el seu suport i disposició tant al Govern com al Parlament davant els mesos decisius del procés constituent. El president de Súmate, Chema Clavero, ha aprofitat l'ocasió per deixar constància que "allí on s'ataqui la democràcia catalana, Súmate estarà en primera línia", al que ha afegit que qualsevol maniobra del Tribunal Constitucional o de la guerra bruta de l'Estat contra el procés mereix ser contestada amb unitat política i social.

Clavero ha volgut reforçar la figura del president davant la moció de confiança i fer-li saber que l'entitat espera que la unitat de les forces independentistes en el Parlament sigui sòlida i estable: "a tots ens uneix un objectiu comú, una República catalana social, justa i lliure". A la reunió també hi ha participat el vicepresident celoní, Josep Manel Bueno.




 

Arxivat a