El Festival Circ Cric tanca tres mesos d'espectacles amb 23.000 assistents

La setena temporada del certamen ha programat 50 activitats entre circ, teatre i música

Espectacle de circ del setè Festival Circ Cric
Espectacle de circ del setè Festival Circ Cric | Festival Circ Cric
Redacció
05 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:45h
Un dels festivals més complets i consolidats del món del circ i tot el que l’envolta ha tancat la seva setena edició amb 23.000 assistents. El Festival Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera ha programat 50 espectacles en els últims tres mesos – del 26 de març al 26 de juny – amb una gran varietat de disciplines lligades al circ. Música, titelles, pallassos, teatre i circ han conviscut en un festival que s’ha posat en marxa conjuntament amb dos cicles paral·lels el tercer Festival Internacional de Pallasses i el Cicle de Música i Circ.
 
L’edició d’enguany ha aconseguit penjar diverses vegades el cartell d’”entrades exhaurides”, una de les propostes que ha omplert aforament ha estat Grinyols, l’espectacle original de Tortell Poltrona i el Circ Cric. El Festival Internacional de Pallasses va comptar amb les millors ambaixadores del somriure, com la suïssa Gardi Hutter, una autèntica referent mundial, Las Polis (Premi al millor espectacle de carrer al Festival de Freiburg 2016) o el darrer show de Los Excéntricos.
 
Pel que al Cicle de Música i Circ consolida el seu  protagonisme amb la unió dels millors artistes d’ambdues dimensions artístiques, que sovint es fusionen, com en el concert espectacle entre La Troba Kung-fú i el Circ Cric on es van reunir 1000 persones. La setena edició també ha portat a l’escenari la nova producció de Leo Bassi, La gran misa patólica, o la col·laboració de Tortell Poltrona amb Albert Pla que ha donat vida al muntatge PP.
 
Montse Trias, directora del festival, ha valorat aquesta setena edició com “la més rodona fins al moment”, no només per l’èxit de públic sinó, també, per la qualitat dels espectacles. Trias ha destacat que “aconseguir congregar 23.000 persones en un racó del món perdut al mig del bosc d’un Parc Natural té molt mèrit”. L’expressió triada per definir aquests tres mesos de festival ha sigut: “alegria pels descosits”.