El vicepresident comarcal del Vallès Oriental de CDC deixa el partit

Jordi Mas que també és secretari d'Estratègia i Planificació discrepa amb la direcció del partit en la manera de portar la refundació | El president comarcal diu que no és una bona notícia

Redacció
05 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:42h
Jordi Mas, descontent amb la refundació de CDC.
Jordi Mas, descontent amb la refundació de CDC. | Jordi Purtí
El vicepresident de CDC al Vallès Oriental, secretari d'Estratègia i Planificació i exregidor de l'Ajuntament de Vallgorguina, Jordi Mas, no participarà del Congrés fundacional del nou partit, segons que ha pogut saber NacióBaixMontseny. Mas en els darrers temps ha estat molt crític amb la direcció del partit per la manera de gestionar-lo i per això diu que èticament no pot compartir aquest espai fins que realment no hi hagi un canvi de veritat.

Jordi Mas ha manifestat a aquest diari "que són massa coses que he vist en les que no puc coincidir i aquesta refundació ve, com sempre, amb unes bases imposades i amb els mateixos al capdavant del partit". Pel dirigent comarcal són els mateixos que elecció darrere elecció fan perdre vots, tot i que per Jordi Mas no és un problema ja que els vots es poden recuperar però si que diu estar preocupat "perquè la direcció està més per conservar la cadira i viure de la política que no pas fer política i fer-la bé. CDC tenia i té un potencial impressionant i completament apartat per la direccio del partit: el municipalisme".

Pel vallgorguinenc els caps de llista, els presidents locals i els militants -ara associats-, són la força de veritat del partit i només es tenen en compte si pertanyen al "selecte grup". Aquesta circumstància, rebla Mas,  la gent del carrer se n'adona i "per això els resultats son els que són, i molt em temo que aniran a pitjor fins afectar també les eleccions municipals".

No s'afiliarà a cap altre partit

Jordi Mas avui presentarà la renúncia de tots els seus càrrecs i també deixa CDC del tot ja que tampoc no serà associat encara que deixa una porta oberta perquè s'ho podria repensar "si realment canvien les coses dins el partit, cosa que ara mateix veig molt llunyana". L'encara convergent assegura que seguirà lluitant per la independència de Catalunya sense vincular-se a cap altre partit ja que considera que l'espai ideològic al que pertany és el que ara mateix "està mal gestionat per uns quants". Amb tot, agraeix l'oportunitat que durant molts anys ha tingut de conèixer gent molt vàlida.

Jordi Mas també ha enviat una carta de comiat -i explicant-li la problemàtica- al president Artur Mas.

Per la seva banda Francesc Tella, president de CDC al Vallès Oriental diu que no és una bona notícia "encara que tampoc sorprèn després de diverses manifestacions que ha fet els darrers temps". Des del Vallès Oriental li agraeixen la seva dedicació i la feina feta i potser, segons com evolucionin les coses, "ens retrobem en el futur", ha dit
 


 
Arxivat a